Vatandaşlar Parklara Akın Etti

Vatandaşlar Parklara Akın Etti

Adıyaman'da havaların ısınmasıyla birlikte,Ramazan ayında evlerinde bunalan vatandaşlar kendilerini parklara ve bahçelere atarak doğanın keyfini çıkarmaya başladı.

Uzun bir kış mevsiminin, bayram tatilinin ve yağmurlu geçen günlerin ardından gelen bahar havası ile birlikte Adıyamanlı vatandaşlar dışarıda vakit geçirmeye, güneşin keyfini çıkarmaya, parklarda oturmaya, çocuklarını oyun alanlarında eğlendirerek doğanın tadını çıkarmaya başladı. 

Baharın gelmesi, çiçeklerin açması ve ağaçların yeşermesiyle birlikte, parklar ve bahçeler renk cümbüşüne dönüşürken, Adıyamanlı vatandaşlar açık alanda geçirdikleri zamanla birlikte sosyal bağlarının güçlendiğini, hayat streslerinden bir nebzede olsa uzaklaştıklarını belirterek açık havanın kendilerine çok iyi geldiğini dile getirdi. 

 Bazı vatandaşlarda park ve bahçelerin aile kullanımına uygun hale getirilmesini istedi. Park içerisinde kendi keselerine uygun kafe ya da restoranların olması gerektiğini ifade eden vatandaşlar çoğu parkta düzenleme, onarım ve iyileştirme çalışmalarının yapılması gerektiğini belirterek yetkilere seslendi.

Yetkililer, halkın parkları ve bahçeleri yoğun şekilde kullanmasını memnuniyetle karşılarken, Belediyenin vatandaşların taleplerine uygun olarak parklarda yapacağı düzenleme çalışmalarıyla daha güzel ve kullanışlı park alanları oluşturulması bekleniyor.

 


Haber Kaynak : Sibel Turan