Tarih: 27.04.2024 22:35

Vali Varol’dan Karakol Saldırısı Açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol, “Olay şu, Altınşehir Polis Merkezi Amirliğinde görevli bir polis memurumuz, kendi beylik silahıyla, orada polis merkezi amirimiz baş komiserimize ve ekipler amirimiz olan komiserimize silahlı saldırı gerçekleştirmiştir. Daha sonra kendisi de orada görevli olan arkadaşlarımızın müdahalesiyle, etkisiz hale getirilmiş, gözaltına alınmıştır. Yaralı baş komiserimiz ve komiserimiz hemen hastaneye kaldırılmış, tüm acil müdahaleleri yapılmış, fakat maalesef her ikisi de kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. 

Saldırıyı gerçekleştiren polis memuru da yaralı bir şekilde gözaltına alınmış, onun da tedavisi gözlem altında, hastanede sürmektedir. 

Vali Varol, “üç polis memuru dışında başka yaralımız yoktur.” dedi. 

Ne Olmuştu?

Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olayda ağır yaralanan Baş Komiser Kamuran Üçgöl, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırganın Süleyman isimli bir polis olduğu öğrenildi.

Olay, Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu'nda yaşandı. İddiaya göre, karakolda görevli bir polis memuru, bilinmeyen bir nedenle görev başındaki diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olay sonrası yaralı polislerin olduğu, bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —